Amsterdam
info@judoschoolonaji.nl

Examens februari 2022 (update)

Judo-banden

Judo examens februari (update)


Maandag 7 februari 2022 tot en met 11 februari 2022 zijn er judo examens voor judoka tot blauwe band. De judoka voor bruine band krijgen een apart examen.

Kinderen van de buiteljudo (les op woensdag in de Lekstraat van 15.15-15.45 uur en op de vrijdag in de Kinkerbuurtschool van 15.30-16.00 uur). Zij doen voor de zomervakantie een examen. 

  • Deze week (begin januari) worden de examenbriefjes uitgedeeld tijdens de les. Op dit briefje staat de datum van jouw examen. Jouw examen wordt tijdens de normale lestijden georganiseerd. 
  • Op het inleverstrookje staan enkele gegevens ingevuld. Belangrijk om dit te controleren, want deze gegevens komen op je diploma te staan. Als er een fout op staat, dan kan je dit op het strookje verbeteren.
  • Aan het examen zitten kosten verbonden. Gezien wij van een korte periode korting op de huur hebben gekregen kunnen wij dit verrekenen met de kosten voor het examen. Het is dit keer geen €10,- maar €5,-. Dit kan alleen contant worden voldaan. Bij voorkeur samen met het strookje in een envelop in te leveren bij de leraar.
  • Ben je het briefje kwijt? Schrijf dan op een handgeschreven brief je naam, geboortedatum en huidige band+slip en lever dit samen met het inschrijfgeld in

Ziek:
Ben je in de week van het examen ziek of moet je in quarantaine? Meld je dan op tijd af. Gezien dat deze situatie vrij snel kan ontstaan, is het mogelijk dat je dan de week erna examen kan doen. Liever hebben wij alles in dezelfde week, maar wij weten ook dat de regels wat strenger zijn over thuisblijven. 

Andere dag:
Kan je toevallig op jouw geplande examendag niet komen vanwege een andere reden? Dan kan je ook op een andere dag examen doen in een van onze andere lessen. Vermeldt dit dan op het strookje of mail dit zo snel mogelijk door. 

Regeling stadspas:
Wordt je lidmaatschap betaald door stadspas of Jeugdfonds sport, dan is het examen kosteloos. 

 


klik hier voor meer informatie over de judo examens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *