Amsterdam
info@judoschoolonaji.nl

Proefles

Wat super gaaf dat je een gratis proefles wilt volgen…

Vul hieronder via het contactformulier je gegevens in en je bent van harte welkom in onze judoschool.

Het ingevulde emailadres wordt alleen gebruikt voor (interne) communicatie tussen Judoschool Onaji en de ontvanger en eventueel de leraar die de lessen geeft. Mocht je op een wachtlijst komen dan worden alle ingevulde gegevens bewaard, zodat je ook daadwerkelijk op de wachtlijst kan komen. Met andere woorden slechts om goede bedrijfsvoering mogelijk te maken. Mocht je dit niet willen, vul dit formulier dan ook niet in.

Een email sturen kan ook naar info@judoschoolonaji.nl met daarin de gegevens die hieronder worden gevraagd om een proefles aan te vragen. 

Let op: Sinds enige tijd komen onze mails in de spam terecht als er een reactie wordt verstuurd. Heb je het idee dat er niet gereageerd wordt? Kijk dan eerst in de spam en anders kan je nogmaals een verzoek indienen met telefoonnummer en vermeld dit dan ook in het bericht gedeelte.

    Je ontvangt een uitnodiging voor het volgen van een proefles. In deze uitnodiging staat meer handige informatie, zoals de datum en het tijdstip dat past bij je zoon/dochter. Zolang er maatregelen vanuit de regering worden opgelegd ontvang je samen met de uitnodiging ook een document met de aangepaste regels