Amsterdam
info@judoschoolonaji.nl

ZekerBewegen succesvol!

1 maart 2024 was de startdatum van het ZekerBewegen programma. Dit programma is een reeks lessen voor mensen vanaf 55+ jaar waar het bewegen én vooral ook het omgaan met vallen en opstaan centraal staat. Het leren omgaan met vallen en focus op valpreventie draagt bij aan een gezonde conditie en het voorkomen van letsel, zoals bijvoorbeeld het breken van een heup.

De lessen ZekerBewegen staan onder begeleiding van Meester Peter. Peter draait dit programma al een aantal jaren succesvol in Purmerend en nu dus ook in Amsterdam!

Met al 10 mensen zijn wij goed van start gegaan. Na de zes gratis lessen kunnen zij beslissen of zij deze cursus langer willen volgen om het automatisme van het vallen onder de knie te krijgen én te behouden. Het is natuurlijk de bedoeling om een leuke groep op te starten die wekelijks komt sporten.12 April start een nieuwe groep met de 6-weekse proefperiode. Ook meedoen?! Stuur een e-mail naar onze judoschool om meer infromatie te krijgen over de inhoud van deze reeks lessen. Dit programma wordt mede door de GGD gefaciliteerd, die de meerwaarde inziet van valpreventie voor ouderen. Ben of ken jij iemand die daar voor in aanmerking komt, zoals je opa, oma of een buurman/vrouw? Stel hem/haar op de hoogte!

Eén reactie

  1. Gerhard smid schreef:

    Dag ik ben geinteresseerd in de cursus zeker bewegen die in april start
    Met vriendelijke groet
    Gerhard smid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *