Amsterdam
info@judoschoolonaji.nl

Vervroegde Kerstvakantie 2021

Vervroegde Kerstvakantie

20 december 2021 tot en met 9 januari 2022
Corona maatregelen
Wat fijn om te zien de afgelopen weken dat er een grote opkomst is geweest ondanks het nood rooster vanwege de sluiting om 17.00 uur. Alle lessen, met uitzondering van de peuters, konden doorgaan. Weliswaar vaak op een ander tijdstip, soms op een andere locatie en andere dag. We begrijpen dat deze onverwachtse verandering voor sommige mensen vervelend zijn. Niet alleen wij moeten flexibel zijn, vooral de ouders moeten agenda’s, soms drastisch, veranderen. Fijn dat veel mensen complimenten geven aan ons om het sporten mogelijk te houden, maar deze complimenten zijn dus ook wederzijds voor alle moeite die jullie ondernemen voor je kind(eren)!

Jammer genoeg moeten wij nu de deuren sluiten tot en met 14 januari als het gaat om binnensporten.  Buitensporten mag wel. Daarom heeft het lerarenteam alvast een buitenrooster gemaakt voor de week na de kerstvakantie (deze week, 20 t/m 24 december, zijn er geen lessen). Het kan zijn dat dit rooster een week van toepassing is, maar het kan ook langer duren. Inmiddels weten wij ook dat dit ook langer kan duren gezien het verleden. Dat neemt niet weg dat wij enorm graag iedereen zoveel mogelijk in beweging willen houden.
Komende tijd wordt ook duidelijk of buitensporten door mag gaan op niet officiele sportlocaties. Vorig jaar was dit ook niet het geval, dus wij gaan er wel vanuit dat het sporten overal weer mag voor mensen tot 18 jaar. De buitenlessen worden ingepland in een alternatief rooster, zoals begin 2021 het geval was. Lees het onderstaande rooster goed door, zodat je weet wanneer je zoon of dochter kan sporten.

Omdat alle huidige maatregelen kunnen betekenen dat je als ouder nu financieel geraakt wordt en sporten hierdoor niet meer in het budget past, is dat voor ons geen reden om te stoppen met sporten. Wanneer dat het geval is, dan vragen wij ouders om dit uiterlijk voor 31 december 2021 door te geven per e-mail. Deze crisis overleven wij gezamenlijk. Voor deze gezinnen wordt een aparte regeling getroffen, zodat je zoon/dochter toch gewoon kan blijven sporten. Je aanvraag wordt discreet behandeld.

Tenslotte hopen wij dat iedereen, ondanks alle beperkingen, fijne feestdagen heeft en wij wensen iedereen alvast een gezond en sportief 2022 toe!

Met sportieve groet,

Team Judoschool Onaji
Meester Lucas
Meester Peter
Meester Danny

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *