Amsterdam
info@judoschoolonaji.nl

Kerstvakantie, 2024 en informatie over de examens

Het judojaar 2023 zit er weer op na een laatste week judoles vol met kerst-judo-spellen. De week daarvoor hadden we ook nog een mooi judotoernooi op zondag 17 december. Nu start de kerstvakantie dan ook echt! Het team van Onaji wenst jullie allemaal een hele fijne kerstvakantie en een gezond, gelukkig en sportief 2024 toe!

2024
In het nieuwe judojaar, dat op 8 januari begint, starten alle lessen weer en gaan wij hard aan de slag met de voorbereidingen van de judo examens die in februari plaatsvinden. Ook staat er iets nieuws op het programma vanaf maart 2024, namelijk het ZekerBewegen. Dat is een reeks lessen voor mensen vanaf 55+ jaar waar het bewegen en vooral ook het omgaan met vallen centraal staat. Onder begeleiding van Meester Peter, die al een aantal jaren succesvol in Purmerend dit programma draait, gaan wij nu de Amsterdammers ook ondersteunen met sporten en vallen. Ken jij iemand die daar voor in aanmerking komt? Stel hem/haar op de hoogte en neem alvast contact op, zodat je per e-mail op de hoogte wordt gehouden. In de volgende nieuwsbrief lees je hier meer over.

Examens februari 2024
Examenrooster
Locatie                              Datum                                Leraar
Rivierenbuurt maandag     maandag 5 februari 2024    Peter
Oud-West maandag          maandag 5 februari 2024    Danny
Watergraafsmeer              dinsdag 6 februari 2024       Danny
Rivierenbuurt                    woensdag 7 februari 2024    Danny
Oost woensdag                woensdag 7 februari 2024    Peter
De Baarsjes                     donderdag 8 februari 2024   Jorne
Oost vrijdag                      vrijdag 9 februari 2024          Peter
Oud-West vrijdag             vrijdag 9 februari 2024          Danny
EXAMENS
Vanaf maandag 5 februari tot en met 9 februari zijn er judo examens voor judoka tot blauwe band. De kinderen die judoën in de buiteljudo les (les van 30 minuten op vrijdag in de Kinkerbuurtschool) doen geen examen.
Jouw examen wordt tijdens de normale lestijd georganiseerd. De inschrijfformulieren voor dit examen zijn aan de meeste judoka al uitgedeeld. Na de vakantie krijgen de andere judoka het formulier als ze de les hebben gemist.
Op het inleverstrookje staan enkele gegevens ingevuld. Belangrijk om dit te controleren, want deze gegevens komen op je diploma te staan. Als er een fout op staat dan kan je dit op het inleverstrookje verbeteren.
Het inschrijfgeld van € 10,- kan alleen contant en gepast worden voldaan. Geld overmaken zorgt voor hogere kosten en voor fouten in de aanmelding. Stop het inschrijfgeld samen met het strookje in een gesloten envelop en lever dit in bij je leraar op de uiterlijke inschrijfdatum die op de uitnodiging staat. Dat is uiterlijk 2 weken voor het examen.
Ben je het briefje kwijt? Schrijf dan op een handgeschreven brief je naam, geboortedatum en huidige band+slip en lever dit samen met het inschrijfgeld in een gesloten envelop in bij de leraar.
Aan het einde wordt er een groepsfoto gemaakt voor publicatie. Wil je weten hoe zoiets eruit ziet? Klik dan op de rode button onderaan deze mail.
Regeling Stadspas: Is je lidmaatschap betaald door Stadspas of Jeugdfonds sport, dan is het examen 5 euro. Zet op het strookje dan wel SP.
Ziek: Ben je in de week van het examen ziek? Meld je dan op tijd af. Je kan dit keer alleen je examen nog inhalen op een van onze locaties in dezelfde week.
Andere dag?: Kan je toevallig op jouw geplande examen-dag niet komen vanwege een andere reden? Dan kan je ook op een andere dag examen doen in een van onze andere examens. Vermeld dit dan op het strookje of mail dit zo snel mogelijk door.
Kijk in beide gevallen op www.judoschoolonaji.nl/rooster om erachter te komen waar en hoe laat de examens zijn.
Meer info: Voor velen is het examen de eerste keer en brengt nogal wat spanning mee, ook bij ouders van de kinderen.
Klik hier om wat meer te weten te komen over ons idee van judo examens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *