Amsterdam
info@judoschoolonaji.nl

Einde seizoen 2023-2024

Het judoseizoen zit er op met afgelopen zondag 7-7-2024 de clubkampioenschappen in de Watergraafsmeer. Een jaarlijkse wedstrijd die nu wel een traditie te noemen is. Wel liefst 170 judoka streden om de ere titel met bijhorende ‘gouden’ shirt! Al kan niet iedereen kampioen worden, er werd wel erg hard naartoe gewerkt om het te bewerkstelligen. Het record aantal deelnemers zorgde ook voor een record aantal clubkampioenen, namelijk 37 judoka! De dag was erg geslaagd met een positieve sfeer en uiteraard nodige spanning tijdens de wedstrijden. Met dank aan veel hulp van judoka van Onaji, de leraren van Onaji en hoofdscheidsrechter Cees Slewe. Zonder deze mensen had het toernooi ook niet kunnen plaatsvinden.

Meester Peter heeft weer een mooi compilatie film gemaakt van het toernooi. Leuk om terug te kijken, of ter motivatie om zelf eens mee te doen aan wedstrijden. In oktober starten we eerst weer met de cyclus van de oefentoernooien (Shi Hougaku toernooi) en gaan we hopelijk ook weer een Judo-Fun kamp organiseren. Daarover meer informatie na de zomer in de nieuwsbrieven die vanaf het nieuwe seizoen volgen.

Lesindeling 2024-2025
Het streven is om alle lesindelingen voor komend seizoen voor de schoolvakantie te verspreiden. Houd de mail dus goed in de gaten. Er zijn veel kinderen die judoën, dus wil je nog van les wisselen dan is het wijs om dat nog zo snel mogelijk door te geven om een kans te maken op een andere dag te judoën.

Namens het hele team wensen wij iedereen een ontspannen vakantie toe! Het nieuwe seizoen start weer in de week van maandag 2 september. Dat is dezelfde week als de kinderen weer naar school gaan.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *