Amsterdam
info@judoschoolonaji.nl

Wedstrijd-inschrijving

Wat leuk dat je mee wil doen met de wedstrijden in het seizoen 2021/2022. 

Vul hieronder via het contactformulier je gegevens in en selecteer één of meerdere wedstrijden (let op bij wedstrijden moet je vaak minimaal twee weken van te voren inschrijven, je deelname is compleet als je ook de kosten hiervoor hebt betaald). Na de inschrijving krijgt u een verzoek om de inschrijfgeld over te maken o.v.v. naam judoka en het toernooi. Na betaling is de inschrijving compleet en krijgt u een bevestiging.

Wij streven ernaar om bij elke judotoernooi een coach mee te sturen. Helaas is coachen bij sommige toernooien niet toegestaan. Daarom begeleiden wij de kinderen optimaal en brengen we ze alle kneepjes van de wedstrijdsport bij. Alleen de coaches hebben toegang tot de zaal. Ouders en begeleiding moeten ten alle tijden op de tribune plaats nemen.

Lidmaatschap Judo Bond Nederland

Neemt u deel aan de judosport dan hoort daar ook het lidmaatschap van de Judo Bond Nederland bij. Het lidmaatschap van de JBN is niet bij de contributie van Judoschool Onaji inbegrepen. Voor meer informatie over de JBN en de kosten die daaraan verbonden zijn: website: www.jbn.nl – email: ledenadministratie@jbn.nl – tel.nr: 030-7073610