Amsterdam
info@judoschoolonaji.nl

Start lesseizoen 2020-2021

Als team van Onaji richten we na de zomervakantie het vizier op de toekomst en hebben we veel nieuwe energie om weer de mat op te gaan. We hebben ook in de zomervakantie het judo op de Olympische Spelen kunnen volgen, en dat zelfs op judo-heilige grond in Tokio. Al zijn er weinig medailles met judo in de wacht gesleept, Judoteam NL zaten we wel vaak dicht tegen het podium aan. Op dat niveau zijn details en geluk vaak doorslaggevend.

Het nieuwe lesseizoen start op maandag 23 augustus 2021.

De lesindeling is bijna bekend. Deze sturen we uiterlijk eind deze week op per e-mail.
Heb je na donderdag 19 augustus geen mail ontvangen? Kijk eerst in je spam-box of laat het anders zo snel mogelijk weten. Deze mails worden verstuurd vanuit een ander programma. Dan kan het zo zijn dat slechts een van de ouders deze informatieve mail ontvangt.

Blijf ondertussen waakzaam voor het virus en verlies de RIVM richtlijnen niet uit het oog. Of we het er mee eens zijn of niet, maatregelen die teruggedraaid worden treffen ons allemaal!

Eén reactie

  1. Rosan schreef:

    Beste,

    Mijn zoon wil misschien op Judo. Zou ik mogen vragen wat de lesprijzen zijn en of er nog plek is op de donderdagmiddag, locatie Roggeveenstraat? Hij is 6 jaar, geboortedatum: 31-03-2015

    Mvg,

    Rosan (moeder van Ravi)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *