Amsterdam
info@judoschoolonaji.nl

Shi Hougaku toernooi Noord

Zondag 9 oktober 2022 was het eindelijk weer zover, het Shi Hougaku judotoernooi waar veel judoka naar hadden uitgekeken om weer eens lekker te strijden op de mat. Dit keer deden er ruim 100 judoka van Onaji mee. 1e, 2e, 3e of 4e worden was bijzaak, want er is weer veel geleerd door alle kinderen. Van winnen tot leren verliezen, nieuwe judoworpen tonen, oefenen met doorzetten en vooral belangrijk: veel plezier hebben! Iedereen kan en mag trots op de behaalde prestatie zijn, want iedereen heeft keihard zijn/haar best gedaan. 

Goed nieuws! Je kan je nu al inschrijven voor het volgende toernooi op 18 december. Dan wordt het toernooi georganiseerd in de Watergraafsmeer. Vol = Vol!

Het Shi Hougaku toernooi is een laagdrempelig recreatief toernooi om ook de wedstrijdszijde van de sport mee te maken voor judoka’s van 4,5 jaar t/m 12 jaar. Dus ook de net gestarte judoka’s (uitgezonderd de judoka’s van de Buitel judoles) kunnen meedoen, want van wedstrijden leer je enorm veel zoals:

·        Winnen

·        Verliezen

·        Doorzetten

·        Nieuwe technieken

·        Ervaring

Als je wedstrijden doen erg leuk vindt, is de volgende stap de wedstrijdtraining. Vervolgens kan je dan ook aan meer wedstrijden buiten onze toernooien meedoen op een ander niveau.

Alle kinderen die meedoen verdienen een prijs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *