Amsterdam
info@judoschoolonaji.nl

5e editie Judofun Kamp

5e editie Judofun Kamp

De laatste weekend van de herfstvakantie organiseerde de Stichting Judo Activiteiten (SJA) alweer het 5e judokamp. Dit keer waren 3 clubs vertegenwoordigd onder leiding van een ervaren staf en een tweetal ouders die mee hebben geholpen het kamp in goede banen te leiden. Het kamp vond plaats in een erg mooie groeps-accommodatie in Austerlitz dat midden in de bossen ligt.

Het weer was ons goed gezind en konden wij veel buitenspellen doen. Denk aan bijvoorbeeld levend Stratego, tag rugby en expeditie Robinson. Een judoka is gewend om als individu te sporten, maar in dit kamp word je ervan bewust dat je toch eigenlijk veel samen moet werken om een bepaald doel te halen. Ook werd er gewerkt aan de discipline door middel van een gezamenlijke corvee, het opruimen van je spullen en in de slaapzaal rekening houden met anderen.

Binnen is er ook nog gejudood en een bonte avond kan natuurlijk niet ontbreken. Wat ook erg leuk is om te zien is dat de kinderen van verschillende lessen elkaar hebben gevonden om op de bonte avond iets leuks te presenteren. De kinderen weer iets onvergetelijks meegemaakt! Op naar het volgende kamp.

Hieronder een impressie van het kamp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *